Прв состанок на Програмскиот совет за културни рути на писателките

1 октомври 2019

Србија

 

1 октомври во главниот град на Србија ќе се сретне програмскиот совет на културни рути на писателките. Првата седница на програмскиот совет претставува следен важен чекор во воспоставувањето на нови културни рути.