Жива 2019 – ЗАЧУВАЈТЕ ГО ДАТУМОТ!

2 – 5 октомври 2019

Црна Гора

 

Конференцијата и доделувањето на Жива наградата 2019 за најдобар словенски музеј и најдобар природен и културен споменик ќе се одвива од 2-ри до 5-ти октомври 2019 во Црна Гора. Запишете го датумот во Вашиот календар и придружете ни се.

 

Повеќе информации наскоро!