Доделување на награди на Европската музејска академија

19 - 21 септември 2019
Словенија

Меѓународната конференција и доделувањето на наградите на Европската музејска академија ќе се одржи од 19-ти до 21-ви септември 2019-та година во Љубљана, Словенија. Обележете го датумот во Вашиот календар и придружете ни се.

 Title 
PDFProgrammeDownload