Меѓународен симпозиум Пиранова: Звуци и музика #2

Одложено!

Словенија

 

Ве покануваме да присуствувате на меѓународниот симпозиум Пиранова: Звуци и музика #2, што ќе се одржи од 16 - 18-ти април 2020 година во Пиран / Словенија.

 

Он-лајн регистрацијата се извршува ТУКА!