Отворање на изложбата Жените и Големата војна

9 – 17 април 2019

Франција

 

Во соработка со архивите на словенските држави, Форумот на словенските култури веќе петти пат гостува во седиштето на Унеско во Париз. Овој пат со изложбата Жените и Големата војна.